Referenties - Vidox Media

Supertrots op onze klanten

Wat hebben onderwijsinstellingen, ondernemers en overheden met elkaar gemeen? Ze hebben de wereld allemaal iets moois te vertellen. En wij? Wij doen er alles aan om dat mooi in beeld te brengen.

Die aanpak heeft ons een trouwe klantenkring opgeleverd waar we supertrots op zijn. Maar het is natuurlijk vooral interessant wat zij van ons en ons werk vinden. Daarom hebben we ze daar gewoon eens naar gevraagd…

“De regel ‘afspraak is afspraak’ is voor mij heilig. Gelukkig geldt hetzelfde voor Vidox! Ze zijn supersnel en de kwaliteit van hun video’s is extreem hoog. Daarmee helpen ze me om mijn merk uit te bouwen. Maar belangrijker nog: Damian denkt mee en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Vidox levert altijd méér dan ik vraag.”

Eef van Opdorp

Moneycoach, RTL 4 – Uitstel van Executie

“Als opdrachtgever van het eerste moment hebben we Damian en zijn team van dichtbij zien groeien. Hij heeft een tomeloze drive om verder te komen en legt de lat altijd hoog. In de loop der jaren heeft hij ons al met van alles geholpen: van bedrijfsvideo’s tot en met complete talkshows. En altijd kan ik de boel zonder enige twijfel aan hem overlaten.”

Ilse van der Pas

Medewerker Communicatie bij Hendriks Bouw en Ontwikkeling

“Bij Kemkens deden we nauwelijks iets met video. Maar dat is wel anders nu we Vidox hebben gevonden! Omdat Damian de tijd heeft genomen om ons bedrijf te leren kennen, heeft hij inmiddels aan een halve briefing genoeg. Samen zoeken we voortdurend naar nieuwe manieren om ons verhaal en de visie van ons bedrijf overtuigend in beeld te brengen.”

Tassoula Tsaros

Communicatieadviseur bij Kemkens

‘’We brengen onze mensen en ons ambacht graag in beeld. Zéker nu online beleving steeds belangrijker wordt. Voor elke video vertellen we in hoofdlijnen wat we willen, daarna doet Damian de rest. Die vrijheid betaalt zich uit, want bij Vidox weten ze precies hoe ze mensen visueel moeten raken.’’

Jay Jay van Gerwen

Eigenaar Quality Textiles

“Video is hét medium om onze leerlingen en toekomstige leerlingen te bereiken. Hoe fijn is het dan als je kunt bouwen op een club van zeer talentvolle videomakers? Damian en zijn team zetten mijn ideeën keer-op-keer moeiteloos om in sterke concepten. Daarbij zijn ze snel en scherp, en krijg ik bakken energie van hun enthousiaste manier van werken!”

Floor Bijl-Van Amstel

Medewerker Communicatie & PR bij scholengroep Het Hooghuis

“Voor het gros van de video’s die we maken, schakelen we Vidox in. Bij Damian weet je namelijk 100% zeker dat een klus in goede handen is. Hij kent ons als geen ander en kan zich helemaal inleven in onze klanten. Of Vidox een verlengstuk is van ons bureau? Dat is nog zacht uitgedrukt. Damian en zijn team voelen echt als onze vaste collega’s.”

Andrea Hodselmans

Eigenaar communicatieadviesbureau Zuiver C

“Met een serie video’s wilden we laten zien hoe we kunst inzetten om het welzijn van mensen te verbeteren. Best een ingewikkelde boodschap, maar Damian snapte ‘m meteen. Hij ontlokte rake quotes bij de geïnterviewden en ving prachtige beelden die ons verhaal kracht bijzetten. Erg indrukwekkend hoe zelfverzekerd en daadkrachtig hij zijn vak beoefent.”

Ellen Beek

Specialist Marketing & Communicatie bij Muzelinck, Centrum voor de kunsten