Over ons - Vidox Media

Over Vidox Media

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Daar geloven we bij Vidox heilig in. Daarom werken we intensief samen met jou als opdrachtgever, maar ook met onze partners. Van tekstschrijvers en stemacteurs tot en met componisten en animatoren: we hebben een groot netwerk van experts die geloven in onze filosofie.

Langetermijnrelaties
Natuurlijk kan één video het verschil maken. Maar de kans is groot dat je de wereld daarna nog veel méér moois te vertellen hebt. Omdat we je dan graag opnieuw helpen, bouwen we aan relaties voor de lange termijn. Wat dat in de praktijk betekent? Vooral dat we investeren in onze samenwerking en jij altijd de aandacht krijgt die je verdient.

Over Damian

Op 15-jarige leeftijd vindt Damian van Essen dat het bij TOP Oss tijd wordt voor een eigen videokanaal. Hij trekt de stoute schoenen aan en klopt aan bij de voetbalclub. Hij krijgt de vrijheid om te pionieren, maakt het clubkanaal tot een succes en ziet video om zich heen alleen maar belangrijker worden.

Daarom richt hij in 2017 Vidox Media op, zijn eigen videobedrijf. Meteen mag hij aan de slag voor andere clubs, zoals N.E.C. en PSV. Ondertussen ontdekken ook andere organisaties de toegevoegde waarde van video. Én ze horen van een jongen die ze daarbij kan helpen…

Vidox Media groeit vervolgens razendsnel uit tot een video agency met vaste partners en tevreden opdrachtgevers. In 2019 wordt Damian in Oss uitgeroepen tot Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. Sindsdien werkt hij samen met zijn collega’s elke dag keihard om die titel waar te maken.

Ons team

Mark

Creative Lead

mark@vidoxmedia.nl

Boris

Concept / Camera

boris@vidoxmedia.nl

Tom

Editor

tom@vidoxmedia.nl

Cindy

Administration

administratie@vidoxmedia.nl

Mike

Camera

mike@vidoxmedia.nl

Rik

Camera

rik@vidoxmedia.nl

Jayden

Editor

jayden@vidoxmedia.nl

Bjorn

Animator

bjorn@vidoxmedia.nl

Jeroen

Content Creator

jeroen@vidoxmedia.nl

Benji

Mood booster

benji@vidoxmedia.nl

Vidox in de media